ZO'N EXCLUSIEF IDEE
KOMT VAN CARLZ

CARLZ ontwikkelt opmerkelijke producten die, samen met enthousiaste externe partijen hun afnemers bereiken. CARLZ is van vele markten thuis, Food. Non-Food. Promotionele producten en overig. Ook corporates heeft CARLZ veel te bieden; onze producten worden veelal ingezet als (relatie)geschenk, give away of exclusief klantcadeau. Op uw verzoek leveren wij onze producten private label, waardoor in- en externe relaties een exclusief geschenk in handen krijgen.

Neem de DE NEDERLANDSE BAL COLLECTIE®. Een assortiment Nederlandse streek- en stadsbonbons elk met een eigen streek- of stadsingrediënt. Bonbons waar Nederland trots op is zoals De Haagse Bal, De Leidse Bal, De Gooische Bal e.a. Gewaardeerd om hun herkomst, hun smaak, om de luxe verpakking en om hun exclusieve uitstraling. 

Of neem KUSJES UIT®. Nog zo’n opvallend chocolade-cadeauproduct uit het huis van CARLZ.
Een custom made traktatie die in binnen- en buitenland een bijzondere plek inneemt als cadeau en lekkernij. Verleidelijke volchocolade-kusjes én kusjes-bonbons met uw eigen boodschap en/of uw naam als afzender op het wikkel.

Zoekt u een origineel (relatie)geschenk, een apart cadeau of een buitengewoon souvenir? CARLZ adviseert u graag hoe een origineel dank-je-wel tot stand komt binnen budget en deadline.

CARLZ BEDENKT HET EXCLUSIEVER

Bel 06 53 461 596 of mail naar contact@carlz.nl

CARLZ MAAKT ER 'N FEESTJE VAN

CARLZ is onderdeel van Formatie Schipper. In opdracht van derden én vanuit onze eigen inspiratie laten wij nieuwe ideeën uitgroeien tot succesvolle producten. In dat proces slaan wij graag de handen inéén met andere bevlogen professionals die net zoals wij het verschil  willen maken. En omdat wij geloven dat je samen altijd méér bereikt.

CARLZ laat u hier kennismaken met een selectie uit onze portfolio:
* De Nederlandse Bal Collectie (DNBC), ons assortiment exclusieve streek- en stadsbonbon-ballen uit Nederland;
* KUSJES UIT, charmante chocolade-kusjes met een boodschap en een afzender.

Als u interesse heeft in onze producten, volstaat een telefoontje of e-mail aan ons adres. Wij voorzien u van alle informatie en kijken uit naar een succesvolle samenwerking tussen u en CARLZ.

Samenwerken? Bel ons.

Bel 06 53 461 596 of mail naar contact@carlz.nl