De bonbon-ballen van De Nederlandse Bal Collectie slaan aan in Nederland. De Haagse, De Gooische, De Rotterdamse bal…ze blijken allemaal in een behoefte te voorzien.

Er zijn nu al acht exclusieve streek- en stadsbonbons waaruit je als chocoladeliefhebber kunt kiezen. Neem De Gooische Bal. Dat is de rode bonbon-bal met Gooische honing & whisky. Of De Amsterdamse Bal. Trendy paars-blauw en gemaakt met Amsterdamse Bessenjenever. Of liever De Haagse Bal? De bonbon die je onherroepelijk doet terugdenken aan het Haagse Hopje vanwege de heerlijke Haagse Hopjes Likeur die aan de bonbon is toegevoegd. Het zijn stuk voor stuk streekbonbons met een eigen karakter en eigen smaak.

Natuurlijk, streekproducten zijn gemeengoed. Maar een complete bonbon-collectie op basis van streekingrediënten? Nee, die was er nog niet. En zo geschiedde het. Als creatief ondernemer tekende Carl Schipper voor alle facetten van het design, marketing en sales.

De streekbonbons zijn geliefd als cadeau en souvenir. De luxe verpakking met negen bonbonballen is mooi om te geven aan vrienden en familie van buiten je eigen stad, streek of regio. Of je neemt de Brabantse Bal of Limburgse Bal mee na je weekendje-weg als cadeau voor thuis. Overigens: De Nederlandse Bal is er ook. Uiteraard oranje en met de smaak van ‘Oranje-Boven’! Geniet ze.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren