DE ROTTERDAMSE BAL

Nieuw in de Nederlandse Bal-Collectie

NIEUW IN DE COLLECTIE: de smaak van Rotterdam. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Rotterdamse Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van Rotterdamse Munt (voornamelijk uit de stadskruidentuin van De Rotterdamse Munt), gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. Een streekproduct dat tot ver over de Rotterdamse grenzen wordt gegeven en genoten.
De Rotterdamse Bal is een traktatie voor mensen met smaak. Een volwassen truffelbonbon, waaraan onze chocolatiers de grootste zorg en aandacht besteden. En dat proeft u.

Trouwens, alle streekbonbons in de Nederlandse Bal-Collectie zijn – net zoals Rotterdamse Bal – handgemaakt op basis van receptuur van de beste Nederlandse meesterchocolatiers. Verpakt in een luxe cadeauverpakking, zijn ze een souvenir met een uitgesproken plaatsgebonden herkomst.

De Nederlandse Bal-Collectie is een bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur vindt door de toepassing van streekproducten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies. Elke bonbonbal is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs.
Een prachtig souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen.

Wilt u De Rotterdamse Bal of één van varianten in uw assortiment opnemen? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

DE ROTTERDAMSE IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– Kookpunt, Noordplein 29, Rotterdam

De Rotterdamse Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal-Collectie.
Copyrights 2017.
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596