DE GOOISCHE BAL

handgemaakte bonbon-bal met Gooise streek-allure

NIEUW: de smaak van Het Gooi. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Gooise Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van Gooise honing en whisky, gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. De Gooise Bal is een volwassen ‘boule de truffe’ waaraan onze chocolatiers de grootste zorg en aandacht besteden. En dat proeft u. En vraagt u zich af waarom De Gooische Bal in trendy-rood is gehuld? Wij nodigen u graag uit in Het Gooi. Ongetwijfeld komt u hem dan tegen… die flamboyante Gooise bal met zijn opvallende rode broek.

Trouwens, alle streekbonbons in de Nederlandse Bal-Collectie zijn – net zoals De Gooische Bal – handgemaakt op basis van receptuur van de beste Nederlandse meesterchocolatiers. Verpakt in een luxe cadeauverpakking, zijn ze een souvenir en een speciaal cadeau met een plaatsgebonden herkomst.

De Gooische Bal is een bonbon-bal uit De Nederlandse Bal-Collectie. Deze bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur vindt door de toepassing van typische streekproducten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies, is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs. Een prachtig souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen.

Wilt u De Gooische Bal of één van varianten in uw assortiment opnemen? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

DE GOOISCHE BAL IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– Maxime Bonbons, Kerkstraat, Hilversum
– Bakkerij Van Ommeren, Hogendorplaan 32, Hilversum
– Banketbakkerij Burgt, Emmastraat 10, Hilversum
– Boekhandel Libris Voorhoeve, Kerkstraat 77-79, Hilversum
– De Larense Boekhandel, Naarderstraat 9A, Laren (NH)
– Patisserie Jane, Zevenend 2f, Laren (NH)
– Udi’s Goodies, Huizerweg 16, Bussum
– Bertram en Brood, G. van Amstelstraat 116, Hilversum
– de Kaasschuur, Laarderweg 45, Eemnes
– Van der Valk Hotel De Witte Bergen, Eemnes
– e.v.a.

De Gooise Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal-Collectie.
Copyrights 2017.
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596