DE AMSTERDAMSE BAL

handgemaakte bonbon-bal met Amsterdamse streek-allure

NIEUW: de smaak van Amsterdam. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Amsterdam Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van Amsterdamse Bessenjenever gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. Een streekproduct dat tot ver over de Amsterdamse grenzen wordt gegeven, gegeten en genoten.

De Amsterdamse Bal is vooral ‘een eigenwijze’ bal. Een bonbon met durf, zowel qua uitstraling als qua smaak. Een volwassen ‘boule de truffe’ waaraan onze chocolatiers de grootste zorg en aandacht besteden. En dat proeft u. Wij nodigen u graag deze Mokumse smaakmaker onder de bonbons zelf te ervaren.

Trouwens, alle streekbonbons in de Nederlandse Bal-Collectie zijn – net zoals De Amsterdamse Bal – handgemaakt op basis van receptuur van Nederlandse meesterchocolatiers. Deze bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur vindt door de toepassing van typische streekingrediënten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies, is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs. Verpakt in een luxe cadeauverpakking, zijn ze ’n prachtig souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén.

DE AMSTERDAMSE BAL IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– De Amsterdamse Boekhandel, Buitenveldertselaan 170, Amsterdam
– Boekhandel Hoogstins, Kinkerstraat 115-117, Amsterdam
– Verswarenhuis Vanderveen, Koopmansplein 16, Assen
– Bertram en Brood, G. van Amstelstraat 116, Hilversum
– e.v.a.

Wilt u De Amsterdamse Bal of één van varianten in uw assortiment opnemen? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

De Amsterdamse Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal-Collectie.
Copyrights 2017.
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596