DE NEDERLANDSE BAL COLLECTIE

handgemaakte bonbon-ballen met streek-allure

NIEUW: de smaak van een stad, streek of provincie.
Gevat in een excellente bonbon. 

De Nederlandse Bal Collectie is een exclusief assortiment handgemaakte bonbon-ballen op basis van Nederlandse streek-ingrediënten, gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan onze speciaalbonbons en dat proeft u. Al onze streek- en stadsbonbons zijn handgemaakt naar eigen receptuur door de beste Nederlandse meesterchocolatiers. Verpakt in stijlvolle cadeauverpakking, zijn de onze bonbon-ballen (‘boules de truffes’) een verfijnde traktatie. Elke bonbon-bal met zijn specifieke locatie-eigen herkomst en identiteit. Verkrijgbaar in luxe cadeaubox met 9 bonbon-ballen.

Verkrijgbaar in De Nederlandse Bal Collectie:
De Nederlandse Bal, De Gooische Bal, De Amsterdamse Bal, De Haagse Bal, De Rotterdamse Bal, De Brabantse Bal en De Baarnse Bal. Meer uitzonderlijke bonbon-ballen van Nederlandse bodem zijn in ontwikkeling.

De collectie is een kwaliteitsproduct van De Nederlandse Bal Collectie. Deze bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur vindt door verwerking van typische streek- en stadsingrediënten uit Nederlandse steden, regio’s en provincies, is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs. Een souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen.

Wilt u één van de varianten van De Nederlandse Bal Collectie in uw winkel? Of wenst u voor uw relaties een waardevol en opmerkelijk relatiegeschenk? Wij staan graag voor u klaar!

De Nederlandse Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal Collectie. Copyrights 2017. Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596